Kupon Canyoning Bled


  • 91,50€

  • Brez DDV: 75,00€
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • Šifra: canyoning-bled

Razpoložljive možnosti
Plavanje, skakanje, drsenje po naravnih toboganih, igre in zabava so stvari, ki bodo vaše soteskanje spremenile v nepozabno doživetje.

Soteskanje ali canyoning na Bledu je primerno za vsakogar ki se ne boji vode, je plavalec,  predhodne izkušnje niso potrebne. Vodimo posameznike, skupine, družine z otroci, pare ter organiziramo team buildinge. Naši licencirani vodniki bodo poskrbeli za zabavo in varnost. Če se bojiš višine, te vodnik po slapu spusti s pomočjo vrvi. Nič skrbet!

KDAJ? Od aprila do konca oktobra. Izvajata se dva izleta na dan v jutranjem terminu ob 8.30 in v popoldanskem terminu ob 14.30 uri. 

ČAS TRAJANJA:  3 ure.

ZAČETNO MESTO:  Ppisarna Funturist na Bledu, na glavni avtobusni postaji Bled. Do izhodiščnih točk vas bodo pripeljali z  shuttle prevozi.

OPREMA: V okviru aktivnosti vam nudijo vso potrebno opremo vrhunske kakovosti. Slednja vključuje neoprensko obleko, čelado, plezalni pas in obuvala. S seboj prinesite le kopalke in brisačo.


Za koriščenje kupona se dogovorite s ponudnikom po nakupu kupona. Natančnejša navodila prejmete na navedeni e-mail naslov.